0

عضو جديد قمیا
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 4 |
سلام من تازه به قم اومدم و برای خونه لازم دارم که مبل بخرم. چند تا مبل فروشی رفتم یکی توی بلواز غدیر و دیگری در دورشهر که قیمت ها خیلی زیاد بود و حدود ۲ میلیون بود. من یه مبل خیلی ارزون میخوام. کجا برم؟؟؟

كاربر درجه 5
| Thumbs Up |
| Received: 3 Given: 0 |

كاربر درجه 5
| Thumbs Up |
| Received: 88 Given: 7 |
تهران جا داره تا جا،همون یافت آباد هم کوچه-پس کوچه هاش و یه سری شهرک که دور0برش هست اگه برید مبلمان جالب نمیبینی ولی خود مجتمع هاش(مثل بازارمبل ایران،بازار مبل خلیج فارس،پاسارگاد و...) مبلمانی میبینی که هم قیمتش نسبت به قم مناسبتره هم کارش تمیزتره(حالا سلیقه شون تو انتخاب رویه و غیره به کنار) قم فایده نداره
بهترین کار،اول و آخر برای تهرانه و بعدش ملایر
برای قم هم شنیده بودم که میگفتن حتی برای بازارهای خارج از کشور مثل ارمنستان مبل میسازن ولی خود مبل فروشای قم مثل " لعلی " هم به این حرف من که
خندیدن،خودمون یه بوفه سفارش دادیم به مبل لعلی میگفتن باید بسازیم،بعد از آماده شدن که آوردن تو خونه،داداش بزرگ لعلی که اومده توخونه برای نصب در و شیشه
هاش،میگفت پس چرا ستون هاش تو یه خط نیستن و تراز نیست؟!!!!!!!!!!!!! منم هاج و واج مونده بودم که چی بگم(همیشه میگن هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه ولی این آقا کارخودشو هم زیر سوال برده بود!!!! )
حالا تازه این آقایون لعلی به قول خودشون از قدیمی های اینکار هستن و پدرشون که بزرگشون میشد تو این حرفه،فروشگاهشون قدیما تو خیابون ارم( همون خیابونی که پاساژقدس هست ) بوده.
ویرایش توسط am_ete : 06-27-2012 در ساعت 11:46 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 1
علاقه مندي ها (Bookmarks)