لطفا سوالات خود را به صورت یک موضوع در انجمن ارسال کنید تا توسط کاربران پاسخ داده شود
تبلیغات

لیست کاربران تگ شده

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 35

موضوع: عسل خوب کجا دارند

  1. Top | #1


    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    كاربر درجه 5
    شماره عضویت
    2193
    نوشته ها
    30
    آمار لایـک
    دریـافت شده 23
    اهـدا شده 8
    یاد شده
    0 پست
    تگ شده
    0 موضوع
    نقل قول
    2 پست
    میزان امتیاز
    0

    Question عسل خوب کجا دارند

    من خیلی دنبال این موضوع هم تو این سایت گشتم هم تو خیابان ها
    نمیدونستم این موضوع تو کدام انجمن بذارم
    بعد از اینکه جوابم گرفتم این پست حذف میکنم
    دوستان خوب قمی عسل خوب کدام خیابان و مغازه داره؟

    من هر چی عسل میخرم حتی از روستاها همه شکرک میزنه و این یعنی که عسل طبیعی نیست

    ممنون میشم راهنمایم کنید

    1 Not allowed!

  2. Top | #11


    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    عنوان کاربر
    كاربر درجه 5
    شماره عضویت
    2025
    محل سکونت
    قم
    سن
    25
    نوشته ها
    46
    نوشته های وبلاگ
    68
    آمار لایـک
    دریـافت شده 14
    اهـدا شده 0
    یاد شده
    0 پست
    تگ شده
    27 موضوع
    نقل قول
    0 پست
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض پاسخ : عسل خوب کجا دارند

    سلام عسل سلامت، بابام از فروشگاه جانبازان میخره خیلی عالیه


    عسل با موم هم از قم نمیخریم

    0 Not allowed!
    ماه رمضان، برای آن است که یک ماه مرخصی از زمین برای سفر به ملکوت بگیریم . . .

  3. Top | #12


    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    كاربر درجه 5
    شماره عضویت
    2193
    نوشته ها
    30
    آمار لایـک
    دریـافت شده 23
    اهـدا شده 8
    یاد شده
    0 پست
    تگ شده
    0 موضوع
    نقل قول
    2 پست
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض پاسخ : عسل خوب کجا دارند

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیه نمایش پست ها
    من ازشون پرسیدم اینجا رو به من معرفی کردن البته من تا حالا استفاده نکردم ولی خودشون خیلی راضی هستن
    اینم آدرسش:
    باجک /فلکه جهاد/گیاهی فروشی شقایق
    خیلی زیاد ممنونم اتفاقا خانه ما هم همون نزدیکی هستش

    تا حالا از این عطاری خرید نکرده بودم

    فردا حتما میرم سراغش بازم ممنون دوست جون

    0 Not allowed!

  4. Top | #13


    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    عضو جديد قمیا
    شماره عضویت
    2302
    نوشته ها
    8
    آمار لایـک
    دریـافت شده 0
    اهـدا شده 0
    یاد شده
    0 پست
    تگ شده
    0 موضوع
    نقل قول
    0 پست
    میزان امتیاز
    0

    Red face پاسخ : عسل خوب کجا دارند

    سلام نماز و روزتون قبول حق....یکی از نشانه های عسل طبیعی شکرک زدن است برخلاف تصور عامه مردم که شکرک زدن عسل را نشانه تقلبی بودن آن میدانند باید بگم اگر عسل شکرک یا رس ببندد عسل طبیعی بوده و حتما بخر...۱- بهترین نوع عسل عسلی است که از شهد گلهای مناطق کوهستانی تهیه شده باشد و البته باید این را در نظر داشت که هر نوع گل و گیاهی عطر و طعم خاص خود را دارد که این باعث می شود عسل بدست آمده از آنها دارای عطر و رنگ و طعم خاصی باشد و به همان نسبت دارای خواص طبی مخصوص به آن گل را داشته باشد . برای اطلاعات بیشتر شما مجموعه ای از انواع عسلها را در اینجا بیان می کنم . امیدوارم که برای شما قابل استفاده باشد . رنگ و خواص درماني چند نمونه عسل
    نام گياه رنگ عسل خواص درماني
    آويشن اکليل کوهي شبدر یا یونجه
    اسطوخودوس بلوط مريم گلي زيرفون اقاقيا گندم سياه تمشک وحشي آفتابگردان اوکاليپتوس گون مرکبات درخت ثمردار صنوبر خلنگ قرمز عقيقي کهربايي روشن يا سفيد بيرنگ و روشن زرين تيره کهربايي روشن يا تيره زرين سبز متمايل به زرد کمرنگ آبگون زلال زرد تيره يا قهوه اي شفاف (سفيدرنگ) زرد طلايي تيره زرد روشن زرد شفاف قهوه اي روشن تيره قهوه اي متمايل به قرمز ضد (سرفه،زخم معده، خستگي، ضعف و بيحالي) ضد (افسردگي،نارسايي کبد،خستگي،سنگ صفرا،گاز شکم،ورم معده) و مناسب براي دوران نقاهت مناسب جهت تلاشهاي فيزيکي شديد و طولاني ضد(سردرد،ميگرن،بيخوابي،نا احتي هاي مجاري تنفسي،انگلهاي روده اي و تب) جلوگيري از واريس،ضعف و بيحالي،کم خوني،و ناراحتي گردش خون جلوگيري از افسردگي، فشار خون، کم خوني، ضعف و بي حالي ضد بيخوابي و ناراحتي هاي اعصاب،سرما خوردگي،آرام بخش قلب ورمهاي لوله گوارشي، بويژه براي کودکان و تنظيم کننده روده اي مناسب براي دوران بارداري، شيردادن، کمبود مواد معدني و بيماري هاي عروقي برونشيت، گلودرد، ورم گلو، حلق و حنجره بطور کلي بيماريهاي تب دار و کاهش کلسترول دردهاي مجاري تنفسي و مجاري ادراري، سياه سرفه (دافع مواد عفوني مجاري ادراري و تنفسي) التهاب مثانه،ورم پروستات،رماتيسم،سنگهاي ادراري و ناتوانيهاي جنسي آرام بخش براي حالتهاي عصبي، بي خوابي، ميگرن، طپش قلب ضد تشنج، مسکن بسيار قوي بطور کلي دردهاي مجاري تنفسي، مدر و ضد تورم جهت درد در تمام مجاري ادراري، دافع مواد عفوني و تثبيت کننده نيرو
    در رابطه با شناسایی عسل طبیعی باید عرض کنم که
    در مورد طبیعی یا مصنوعی بودن عسل و طرز تشخیص آنها از یکدیگر عدهای عقیده دارند عسل وقتی که متبلور ، کدر و ته نشین گردد تقلبی است و عسل سالم وطبیعی همیشه صاف و شفاف باقی می ماند و وقتی که عسل خریداری شده پس از مدتی کدر وته نشین ( شکرک زده ) شد ، ناراحت شده و به فروشنده اعتراض می کنند . این هم ازنظریه ها و عقاید غلطی است که در کشور ما رایج است . مصرف کننده ایرانی به ویژهتهرانی ها عسل خوب ، خالص و طبیعی را عسلی می دانند که رنگش کهربایی تیره یا همانندعقیق باشد ، سفت بوده و اصطلاحا کش بیاید ، اگر 24 ساعت در یخچال گذاشته شود شکرکنزند ، اگر قاشقی از آن برداشته شود قطراتی که سرازیر می شود به صورت باریکه ایممتد باشد و قطع نشود . عده ای هم تکنیک های خاصی را برای شناسایی توصیه می کنند کهپایه و اساس آن معلوم نیست مانند کبریت گرفتن کنار عسل ، ریختن چند قطره رویروزنامه و ... هیچ کدام از این عقاید ، نظریات و تصورات ارتباطی با عسل از نظرطبیعی یا مصنوعی بودن و همچنین شکرک زدن آن نداشته و ندارد و از نظر عسل شناسان وعلم تغذیه بطور کلی مردود است . لازم به ذکر است که تشخیص عسل طبیعی و مصنوعیبه کمک انگشت ، قاشق و یا مزه و غیرو غیر ممکن بوده و فقط به عهده آزمایشگاه ودستگاهی به نامرفراکتومترمی باشد . آقای دکتر شهرستانیاستاد دانشگاه و مولف کتابزنبورعسل و پرورش آن می نویسد: شکرک زدن عسل نه تنها دلیل بر بدی و تقلبی بودنشنیست بلکه برعکس معرف آنست که عسل کاملا سالم بوده و به هیچ وجه بـا شکر مخلوط نشـدهاسـت و این خـلاف تصور غلط و رایج در ایران است کهعسل شکرک زده و سفت شده راتقلبی می دانند. آنچه که در اصطلاح (شکرک زدن) می گویند و به خاطر وجود کلمهشکر در ذهن تقلبی بودن عسل را تداعی میکند، چیزی جز پدیده تبلور ( بلور شدن،کریستالیزاسیون)نیست. استاد آقایدکتر اسفندیار رشید زاده عسل شناس و زنبوردار نمونه کشورمان در این باره می نویسد : برای مصرف کننده یک راه بیشتر برای تشخیص عسل وجود ندارد : آن هم استفاده ازابزارهایی است که بدن در اختیارش گذاشته است با چشمانش شکل ظاهری عسل را ارزیابی میکند ، با بینی اش آن را بو می کند ، با زبانش آن را مزه مـزه می نماید اگر مجموعهباب طبعش بود ، اگر عسل بخصوص عطر و طعم گلها را داشت این عسل ، عسل واقعی ( طبیعی)است و ارزش آن را دارد که بهای آن را در حد معقول بپردازد . لازم به ذكر است مزه، عطر، طعم، رنگ و بوي عسل فقط مربوط به گل هر منطقه مي‌باشد و به نژاد زنبور عسل بستگي ندارد. «نوع نژاد فقط در پركاري و كم‌كاري تاثير دارد.»
    و اما عسلی که بصورت وحشی تولید شود بسیار نادر است و به سختی می توان آن را تهیه کرد ولی اگر عسل مطمئنی را سراغ داشتید می توانید از آن استفاده کنید و قیمت عسلها هرگز نشان دهنده کیفیت آنها نمی باشند چه بسا عسلی را به قیمت بسیار گزافی تهیه کنید و در اصل به هیچ عنوان عسل مرغوبی نباشد . برای تهیه عسل مرغوب بهتر است از نتیجه آزمایشات عسل اطلاع داشته باشید و همچنین به عسلی که می خرید اطمینان و اعتماد داشته باشید .

    0 Not allowed!
    ویرایش توسط مهندس : 07-25-2012 در ساعت 03:51 AM

  5. Top | #14


    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    عضو جديد قمیا
    شماره عضویت
    2302
    نوشته ها
    8
    آمار لایـک
    دریـافت شده 0
    اهـدا شده 0
    یاد شده
    0 پست
    تگ شده
    0 موضوع
    نقل قول
    0 پست
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض پاسخ : عسل خوب کجا دارند

    عسل بابونه
    براي التهاب مغز، احتقان ريوی، انواع ورمها، کاهش تب، ميگرن، سردرد، آرتروز، کاهش حساسيت، ضد درد، کاهش پزوريازيس، اسپوندليت آنکلوزان، دردهای دوران پريود، ناراحتيهای زنانه و يائسگی، آلرژی ها، فشار خون، دردهای استخوانی، آرام بخش، بر طرف کننده سرگيجه، سوء هاضمه، ضد اسپاسم، ناراحتی های کبد، ناراحتی های روده، درد و ورم مثانه، ورم طحال، معده درد، بی خوابی، ناراحتی های ريه، دفع کرم کدو در کودکان، سرما خوردگی، رماتيسم، غلظت خون، نفخ معده، ضد عفونی دهان و دندان، شستشو و پانسمان زخم ها، تقويت سيستم ايمنی بدن، تقويت مغز و حافظه، ترشح شير در خانم های شيرده، ورم پرستات، زخم های دهان و کوليت مفيد است.
    عسل آفتاب گردان
    مقوي، انرژی زا و تقويت حافظه، مدر و نرم کننده سينه، برای ناراحتي های برونش ها، ناراحتی های حنجره، صاف کردن صدا، ناراحتی های ريوی، برای تسکين سرفه و سرما خوردگی مفيد است. براي خنثي كردن سم مفيد است.
    عسل جعفری
    مقوی، انرژی زا و خواب آور، تقويت مغز و حافظه اخلاط لزج را قطع می کند، کاهش نفخ، مفيد برای گرفتگی عروق، قاعده آور، اشتها آور، برای ناراحتی های کبدی و طحال، برای ديابت بی مزه مفيد است. برای ناراحتی های روده مفيد است.

    عسل آويشن
    مقوی مغز و اعصاب و انرژی زا و تقويت حافظه، مفيد برای عادت های ماهيانه دردناک، برای دردهای شکمی و روده مفيد است، برای سرفه و گلو درد و برای ديابت بی مزه مفيد است، برای عفونت های عمومی بدن نافع است. برای پانسمان زخم های بستر نافع است.
    عسل گون
    مقوی مغز و اعصاب و انرژی زا و تقويت حافظه، براي كم خوني مفيد است، خواب آور، تقويت معده، ملين، مفيدبرای زخم های چشم و درد های چشم، ورم ملتحمه چشم، برای خشونت سينه و حلق و حنجره، مفيد برای گرفتگی صدا، تقويت روده، درد کليه، مثانه، مجاری ادراری.
    عسل سياه دانه
    مقوی مغزو اعصاب و تقويت حافظه و خواب آور، ازدياد شير، مفيد برای کليه بيماری ها، باد شکن، قاعده آور، سر درد، رماتيسم، مفيد برای ضعف بدن، رفع مسموميت های خون، کبد، تهوع، شکم درد، يبوست، تقويت زنان زائو، برطرف کننده رطوبت های موجود در بدن، اعتدال دادن اخلاط بدن، اخلاط غليظ را رقيق می کند، مفيد برای ديابت بی مزه، مفيد برای انواع قولنج، ناراحتی های تنفسی، درخشان کردن رنگ و رو، مفيد برای سنگ کليه، مثانه، و سيستم اورولوژی و دردهای رحمی.
    عسل کنار
    مقوی و انرژی زا بوده و فعال کننده حافظه و رشد کودکان مسهل صفرا، حرارت بدن را فرو می نشاند، موثر و باز کننده گرفتگی هاست، کرم معده و روده را از بين می برد
    ، مفيد برای گرم مزاجان، برای ناراحتی ها و زخم روده و تب مفيد است، برای آبله و سرخجه و عطش مفيد است. برای سستی اعضا مفيد است، تقويت مو، جلو گيری از ريزش مو مفيد است، تقويت اعصاب، تحليل ورم های گرم،
    عسل مرکبات
    تقويت حافظه و انرژی زا، مقوی معده، باد شکن، مفيد برای کمبود ويتامين (سی) ضد تهوع و سم، نرم کننده سينه، برای سرما خوردگی، کاهش ورم های بدن، ضد عفونی کننده، تصفيه خون، اشتها آور، ناراحتی های صفرا، مسکن، مفيد برای سکسکه، کرم های روده، مفيد برای سرطان های معده.ازدياد متابوليسم پايه، پيشگيری از انواع سرطان ها، کاهش کلسترول، ضد باکتری و قارچ.
    عسل يونجه
    مقوی مغز و اعصاب بوده و حافظه را افزايش می دهد، شامل بيشترين ويتامين های (A ) و (K ) را دارد و برای افرادی که خون ماغ می شوند بسيار نافع است. اين عسل بسيار خوش عطر و طعم ميباشد. ملين و خون ساز است، بند آورنده خون روی است. تحليل برنده ورم های بدن می باشد.مفيد برای اختلالات عادت ماهيانه خانم می باشد.برای افرادی که دچار لرزش های اندام شده اند مفيد است. نشاط آور بوده و به انسان آرامش می دهد.
    عسل اقاقيا
    مقوی و انرژی زا و تقويت حافظه، نشاط آور و بسيار معطر می باشد. مفيد برای ناراحتی های صفرا، ملين وخواب آور است، مفيد برای کم خونی است، مفيد برای عفونت های خانم ها، هم چنين مفيد برای ناراحتی های چشمی، مفيد برای رشد کودکان و آرام بخش برای بزرگ سالان است. اگر با سيب مصرف شود بهترين آنتی بيوتيک است و مفيد برای سرما خوردگی.
    عسل گشنيز
    معطر، مقوی، اشتها آور، مقوی معده، رفع سوء هاضمه، باد شکن، نرم کننده سينه، مفيد برای تب، مفيد برای بيماری های عفونی مانند : سرخک و آبله، مفيد برای سرفه و سرما خوردگی، مسکن و آرام بخش، دفع سموم بدن، خواب آور، مفيد برای زکام و اسپاسم ماهيچه ای، شير افزا، مفيد برای تب های رماتيسمی، خواب آور، مفيد برای آفت دهان، تقويت لثه، تنگی نفس، مسکن صفرا، ضد سرطان، مفرح، مقوی قلب و مغز، اسپرم، ناراحتی روده و حافطه.

    20معجزه عسل و دارچین



    در اين مقاله با عسل و دارچين، درمان کننده بسياری از بيماری ها آشنا می شويم.

    ١ . درمان بیماری قلبی :
    مخلوطی از عسل و پودر دارچین را تهیه کنید و به جای مربا روی نان قرار دهید و به طور منظم در وعده صبحانه صرف کنید.این روش در کاهش کلسترول،جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت ضربان قلب موثر است.بیماران مبتلا به حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی درامان خواهند بود.بررسی روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده است،با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهد.عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه میبخشد.

    ٢ . از بین بردن اثر خارش نیش های حشرات :
    مخلوطی از یک سهم عسل، ٢ سهم آب ولرم و یک قاشق چای خوری پودر دارچین را روی قسمتی از بدن که احساس خارش می کنید،قرار دهید خارش و درد در عرض یک یا ٢ دقیقه فروکش خواهد کرد.

    ٣ . درمان التهاب مفصل(آرتریت):
    روزانه،یک وعده صبح و یک وعده شب،مخلوطی از یک فنجان آب گرم، ٢ قاشق چای خوری عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین مصرف شود.این مخلوط معجزه گر در صورت مصرف به طور منظم آرتریت های مزمن را نیز درمان می کند.بررسی های اخیر روی ٢٠٠ بیماری که قبل از صرف صبحانه از این مخلوط استفاده کردند نشان داد، ٧٣ نفر از آنان در عرض یک هفته کاملا از درد رهایی پیدا کردند و پس از یک ماه بیشتر افرادی که قادر به راه رفتن یا حرکت نبودند،بدون احساس هیچ دردی توانایی راه رفتن و تحرک خود را به دست آوردند.

    ٤ . جلوگیری از ریزش مو:
    قبل از دوش گرفتن مخلوطی از مقداری روغن زیتون داغ،یک قاشق چای خوری عسل و یک قاشق پودر دارچین را به مدت ٥ تا ١٥ دقیقه روی سر قرار دهید و سپس آن را بشویید.

    ٥ . از بین بردن عفونت مثانه:
    ٢ قاشق غذاخوری عسل به همراه یک قاشق چای خوری پودر دارچین را با مقداری آب ولرم حل کنید و آن را بنوشید.این روش باعث می شود که میکروب های مثانه از بین برود.

    ٦ . درمان درد دندان:
    مخلوطی از یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ٥ قاشق چای خوری عسل تهیه کنید و روی دندان خراب بمالید.این عمل را ٣ بار در روز تکرار کنید تا درد تسکین یابد.

    ٧ . کاهش کلسترول:
    ٢ قاشق غذاخوری عسل را با ٣ قاشق چای خوری پودر دارچین در یک لیوان چای حل کنید و بنوشید.این کار میزان کلسترول خون را طی ٢ ساعت به ١٠ درصد کاهش می دهد.

    ٨ . درمان سرماخوردگی:
    به مدت ٣ روز از مخلوط یک قاشق غذاخوری عسل با یک چهارم قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده کنید.این روش برای درمان سرفه مزمن و سرماخوردگی و سینوزیت به کار می رود.

    ٩ . درمان ناباروری:
    برای برطرف کردن این مشکل،به مردان توصیه می شود ٢ قاشق غذاخوری عسل را قبل از خواب میل کنند.در کشورهای چین،ژاپن و خاوردور که با مشکل ناباروری مواجه اند،در طول روز مخلوطی از مقداری پودر دارچین و یک دوم قاشق چای خوری عسل را به طور مرتب روی لثه و داخل دهان خود قرار می دهند تا مخلوط حاصل از طریق بزاق وارد بدن شود.زوجی که مدت ١٤ سال بچه دار نمی شدند با شروع مصرف عسل و دارچین پس از مدت کوتاهی صاحب دوقلو شدند.

    ١٠ . درد معده:
    مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده،زخم معده را نیز درمان می کند.

    ١١ . تقویت سیستم ایمنی:
    استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت می کند.دانشمندان دریافتند که عسل دارای مقدار زیادی ویتامین و آهن است.مصرف مداوم عسل گلبول های سفید خون را تقویت می کند تا بتواند با باکتری ها و بیماری های ویروسی مقابله کند.

    ١٢ . برطرف کردن سوء هاضمه:
    قبل از هر وعده غذا،پودر دارچین را روی ٢ قاشق غذاخوری عسل بریزید و میل کنید تا از ترشح اضافی اسید معده رهایی پیدا کنید زیرا این مخلوط غذاهای سنگین را به راحتی هضم میکند.

    ١٣ . جلوگیری از آنفلوآنزا:
    دانشمندی در اسپانیا ثابت کرده که مخلوط عسل و دارچین دارای مواد مفید طبیعی است که از میکروب های آنفلوآنزا و سرماخوردگی جلوگیری به عمل می آورد .

    ١٤ . افزایش طول عمر:
    مصرف دائم و مرتب عسل و پودر دارچین مانع پیری زودرس می شود.مخلوطی از ٤ قاشق چای خوری عسل،یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ٣ فنجان آب گرم را با هم بجوشانید.سپس مخلوط به دست آمده را ٣ الی ٤ بار در روز به مقدار یک چهارم فنجان میل کنید.این مخلوط علاوه بر طراوت بخشیدن و نرم نگه داشتن پوست از پیری زودرس نیز جلوگیری می کند.

    ١٥ .برطرف کردن جوش صورت:
    قبل از خواب مخلوط ٣ قاشق غذاخوری عسل و ١ قاشق چای خوری دارچین را روی جوش ها قرار دهید و روز بعد با آب ولرم بشویید.تکرار روزانه این کار به مدت ٢ هفته،جوش ها را از بین می برد.

    ١٦ . درمان عفونت های پوستی:
    قرار دادن مخلوطی به مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین روی قسمت های مختلف پوست، عفونت های پوستی و اگزما را نیز درمان می کند.


    ١٧ . درمان سرطان:
    تحقیقات جدید انجام گرفته در ژاپن و استرالیا نشان داده،سرطان های پیشرفته معده و استخوان به طور موفقیت آمیزی درمان شده است.بیماران مبتلا به این سرطان ها ٣ بار در روز و به مدت ٣ ماه یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چای خوری دارچین را مخلوط و مصرف می کنند.

    ١٨ . از بین بردن خستگی مفرط:
    مصرف نصف قاشق غذاخوری عسل و مقداری پودر دارچین در یک لیوان آب اول صبح و بعد از ظهر که بدن با افت نشاط روبه رو است طی یک هفته نیروی حیاتی بدن را افزایش می دهد.

    ١٩ . از بین بردن بوی بد دهان:
    شما می توانید پس از بیدار شدن از خواب با محلولی از یک قاشق چای خوری عسل،مقداری پودر دارچین و آب گرم غرغره کنید تا در طول روز مشکل بوی بد دهان را نداشته باشید.

    ٢٠ . مشکل شنوایی:
    مصرف روزانه مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین در صبح و شب مشکل شنوایی را برطرف می کند.
    شایان ذکر است،عسل مورد مصرف باید خام و پاستوریزه نشده باشد.زیرا که آنزیم های لازم به هنگام عمل پاستوریزه به علت حرارت دیدن از بین می رود.
    عسل سیب
    از بین برنده عفونت،مفید هم برای اسهال هم یبوست،دفع کننده سموم بدن،داری مقادیر فراوان ویتامینهای آ،ب،ث،پایین آورنده تب،آرامبخش،مقوی قلب،مفید برای زخمهای گوارشی ،نقرس و روماتیسم
    تذکر:روش استفاده صحیح از عسل ها در تاثیر گذاری آنها مهم می باشد.بنابراین از حرارت دادن عسل و حل کردن آن در شیر داغ،چای داغ و آب داغ جدا پرهیز فرمایید.حرارت بیش از 40 درجه سانتیگراد آنزیمهای مفید عسل را از بین می برد. قاشق مرطوب در عسل نزنید..عسل را در جای مرطوب نگهداری نکنید..نان در عسل نزنید.

    0 Not allowed!
    ویرایش توسط مهندس : 07-25-2012 در ساعت 03:47 AM

  6. Top | #15


    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    عضو جديد قمیا
    شماره عضویت
    2302
    نوشته ها
    8
    آمار لایـک
    دریـافت شده 0
    اهـدا شده 0
    یاد شده
    0 پست
    تگ شده
    0 موضوع
    نقل قول
    0 پست
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض پاسخ : عسل خوب کجا دارند

    بهترین و طبیعی ترین عسل عسل حکیم است آدرس عسل حکیم ابتدای گذرخان سمت چپ عسل حکیم ..جدیدا گران شده عسل الان کیلویی 25000 تومان شده.. عسل سنجد هم داره که برای پوکی استخوان و خانمها مفید است.... از اتحادیه زنبورداران هم با قیمت مناسب میتوانید خرید کنید آدرس خیابان چهارمردان روبروی گذرخان داخل کوچه..گرده گل و ژل رویال هم داره... از طب گیاهی بوعلی سینا آل اسحاق واقع در خیابان زاویه کوچه شماره 6 پلاک 47 هم خرید کنید...یاحق

    0 Not allowed!
    ویرایش توسط مهندس : 07-25-2012 در ساعت 03:49 AM

  7. Top | #16


    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    كاربر درجه 5
    شماره عضویت
    2193
    نوشته ها
    30
    آمار لایـک
    دریـافت شده 23
    اهـدا شده 8
    یاد شده
    0 پست
    تگ شده
    0 موضوع
    نقل قول
    2 پست
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض پاسخ : عسل خوب کجا دارند

    صفجه چرا اینجوری شده

    0 Not allowed!

  8. Top | #17

    Adventures of Harry Champion
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    عنوان کاربر
    مدیر کل سایت
    شماره عضویت
    4
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,599
    نوشته های وبلاگ
    127
    آمار لایـک
    دریـافت شده 3,223
    اهـدا شده 1,597
    یاد شده
    0 پست
    تگ شده
    1 موضوع
    نقل قول
    0 پست
    میزان امتیاز
    10

    پیش فرض پاسخ : عسل خوب کجا دارند

    نقل قول نوشته اصلی توسط maasume نمایش پست ها
    صفجه چرا اینجوری شده
    آخر عاقبت کپی پیست.ویرایش کردم...
    پست شماره 13 آقای hatef مشکل داشت

    0 Not allowed!

  9. Top | #18


    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    عضو جديد قمیا
    شماره عضویت
    2302
    نوشته ها
    8
    آمار لایـک
    دریـافت شده 0
    اهـدا شده 0
    یاد شده
    0 پست
    تگ شده
    0 موضوع
    نقل قول
    0 پست
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض پاسخ : عسل خوب کجا دارند

    سلام.... ببخشین زحمت شد براتون ممنون اینم بگم که فروشگاه مرکزی عسل حکیم خیابان بلوارامین بین کوچه 11 و13 هست شماره تلفن2930344

    0 Not allowed!

  10. Top | #19


    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    عضو جديد قمیا
    شماره عضویت
    2302
    نوشته ها
    8
    آمار لایـک
    دریـافت شده 0
    اهـدا شده 0
    یاد شده
    0 پست
    تگ شده
    0 موضوع
    نقل قول
    0 پست
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض پاسخ : عسل خوب کجا دارند

    آشنایی با خواص عسل

    تغذیه > آشنایی با خواص خوراکی‌ها - انوشه میرمرعشی:
    دانشمندان معتقدند که عمر زنبور عسل از عمر انسان بیشتر است چون قدیمی‌ترین فسیل انسان (بشر اولیه) 6میلیون سال قدمت دارد.
    و قدیمی‌ترین فسیل زنبور عسل 40 میلیون سال و اینکه قدیمی‌ترین اثر نقاشی درباره زنبور عسل با قدمت 12هزار سال پیش در یکی از غارهای اسپانیا وجود دارد که مردی را در حال برداشت عسل از یک کندو نشان می‌دهد.
    همه اینها یعنی اینکه «عسل» از اول عمر بشر در سفره غذایی او حضور داشته. در طول قرون گذشته هر چه علم پیشرفت کرده و تحقیقات بیشتری درباره عسل و زنبورعسل انجام شده، انسان بیشتر مبهوت قدرت خداوند شده و خاصیت‌های بیشتری از این ماده غذایی را شناسایی کرده است.
    در حال حاضر در ایران بیش از 40 هزار پروانه رسمی پرورش زنبور عسل صادر شده و مسلما تعداد زیادی از زنبورداران هم به صورت غیررسمی به تولید عسل می‌پردازند و خلاصه اینکه «عسل» آن‌قدر طرفدار دارد و آن‌قدر مهم هست که سبد خرید این شماره به این موضوع بپردازد و اطلاعات جالبی را درباره آن ارائه دهد.
    معجونی از میلیون‌ها گل


    یکی از عجیب‌ترین خلقت‌های خداوند، خلقت زنبور عسل است. می‌دانید! زنبورها اصلا نمی‌خوابند. آنها برای پرکردن کیسه مخصوص بدنشان از شهد، روی میلیون‌ها گل می‌نشینند و شهدشان را می‌مکند.
    پرونده‌ها:
    شیر و عسل بهترین راه‌ پیشگیری از سینوزیت / مصرف کیوی، پرتقال و عسل در هوشیاری ذهن نقش مهمی بر عهده دارد / عسل، ضد سرفه طبیعی / آشنایی با راه های تشخیص عسل طبیعی از تقلبی / عسل برای درمان سینوزیت مزمن / آشنایی با روش تهیه دسر کیوی و سیب با عسل / معجزه عسل و دارچین / هشت نکته درباره زیبا شدن با عسل / مادربزرگ درست می گفت؛ عسل دوای سرفه است / قیمت شیرین عسل / چه عسلی هرگز شکرک نمی‌زند؟ / عسل می‌تواند دیابتی‌ها را از قطع پا نجات دهد / معجزه شیرین
    وقتی کیسه‌شان پر شد، به طرف کندو برمی‌گردند. در راه، قبل از رسیدن به کندو مقداری دیاستاز ـ که نوعی آنزیم است ـ را روی شهدهای داخل کیسه مخصوص‌شان می‌ریزند. وقتی به کندو رسیدند، آن را داخل سلول‌های 6 ضلعی موم می‌گذارند و دوباره برای جمع‌آوری شهد از کندو خارج می‌شوند.
    شب‌ها وقتی زنبورها نمی‌‌توانند از کندو خارج شوند، سراغ 6 ضلعی‌های موم می‌روند و شهد داخل آن را با خرطومشان به داخل کیسه مخصوص‌شان می‌ریزند، آب اضافه آن را جذب می‌کنند و با ترشح دوباره و چند‌باره دیاستاز روی آن، ماده غلیظ شیرینی درست می‌کنند به نام «عســل».
    جالــب اسـت بدانید که خوردن 100 گرم‌ عسل در روز می‌تواند به شما ‌انرژی‌ای برابر با 330کالری بدهد چون عسل از آب (17 درصد)، قند (40 درصــد)، اسیدهای آمینه (25 درصد)، انواع موادمعدنی مانند آهن، منگنز، منیزیم، فسفات و... (12 درصد) و انواع آنزیم‌ها (6 درصد) تشکیل شده است و بسیاری از احتیاجات بدن را تأمین می‌کند.
    شیرین اما لاغر‌کننده
    عسل‌‌های تیره نسبت به عسل‌‌های روشن مواد معدنی بیشتری دارند.
    - عسل به خاطر داشتن خاصیت رادیواکتیوی و تشعشعات کهربایی انواع تب‌های پنهانی را آشکار می‌‌کند.
    - حتما شنیده‌اید که قدیمی‌ها می‌گویند عسل و خربزه با هم نمی‌سازند! دلیلش این است که ترکیب عسل و خربزه در بدن، التهابات پنهانی را فعال می‌کند. التهابات عود کرده و خود را به صورت تب‌های شدید و به‌هم‌‌ریختگی وضعیت بدن نشان می‌دهد.
    - اگر با مشکل کمبود آهن خون مواجه هستید، حتما در وعده صبحانه عسل بخورید. البته عسل به غیر از داشتن آهن زیاد، فسفر و کلسیم زیادی هم دارد که دوای امراض استخوانی است.
    - عسل گون برای رفع زخم بستر، زخم‌های عفونی و درمان بیماری‌‌های پروستات، رماتیسم و بی‌خوابی بسیار مؤثر است.
    - عسل زرشک برای تقویت کبد و رفع بیماری‌های کبد مؤثر است، عسل آویشن در درمان بیماری‌های تنگی نفس، آسم، سرفه و رفع خستگی کاربرد دارد و عسل عناب به تسریع عمل خون‌رسانی از قلب به اعضا و جوارح کمک می‌کند.
    - عسل طبیعی به خاطر داشتن دیاستاز توانایی آب کردن چربی اطراف قلب را دارد بنابراین مصرف آن را به بیماران و سالخوردگان قلبی توصیه می‌کنیم.
    - خوردن موم همراه عسل دردهای معده و مفاصل را از بین می‌برد، از ریزش مو جلوگیری می‌کند و به راحتی از بدن دفع می‌شود.
    - موم‌‌های همراه عسل اگر در دمای بالای 30 درجه نگهداری شود، بعد از مدتی کرم‌های ریزی در درون سوراخ‌های 6 ضلعی آن دیده خواهد شد. بنابراین برای سلامتی خودتان عسل‌های موم‌دار را در هوای گرم نگه ندارید، اگر هم کرم‌‌های ریز را درون موم دیدید، به هیچ‌وجه از آن استفاده نکنید.
    از عسل کوهی تا زنبور خیابانی!
    عسل تک‌گل
    ا گر گل‌های غالب یک منطقه گل خاصی باشد، به عسل تولیدی آن منطقه
    «عسل تک‌گل» می‌گویند.
    براساس همین تعریف به عسل شهرهای کرمانشاه، خوانسار و همدان - که بیشترین فراوانی گل‌گون را دارند - عسل‌گون می‌گویند. به عسل تولیدی مناطق لار، طالقان، طارم و زنجان- که بیشترین فراوانی گل آویشن را دارد- عسل آویشن می‌گویند و به عسل اصفهان و سمیرم «عسل مریم گلی» می‌گویند. البته ممکن است عسل بعضی مناطق مثل دماوند، اردبیل و تبریز از گل‌های متنوعی تولید شود که عسل معمولی طبیعی نام دارد. در ضمن عسل‌های تک‌گل علاوه بر ارزش غذایی، بیشتر به عنوان دارو مورد استفاده قرار می‌گیرد.
    رنگ عسل
    رنگ عسل به گل‌هایی که زنبور از شهدشان استفاده می‌کند، بستگی دارد. بر همین اساس ممکن است شما در بازار، عسل‌هایی از زرد بسیار کم‌رنگ تا قهوه‌ای بسیار پررنگ‌ را ببینید؛ مثلا عسل زرشک که مخصوص منطقه خراسان جنوبی است به رنگ قرمز جگری است، عسل گل‌های نارنج و پرتقال قرمز رنگ است، عسل‌گون زرد، عسل آویشن و چهل گیاه قهوه‌ای و عسل اقاقیا نیز بی‌رنگ است.
    زنبور شکرخورده بهترین عسل، عسل بهاره است که زنبورها از گل‌هایی با شهد فراوان تغذیه می‌کنند اما در فصل کم گل مناطق، زنبورداران 2 روش برای تهیه عسل دارند:
    1ـ جابه‌جایی کندوها: در این روش زنبورداران کندوهای خود را از یک منطقه به منطقه دیگر می‌برند، مثلا زنبورداران اردبیل در فصل زمستان کندوهایشان را به بندرعباس یا اهواز می‌برند که زنبورهایشان از گل‌‌های آن مناطق تغذیه کرده و عسل تهیه کنند بنابراین این نوع عسل به دلیل هزینه‌های جابه‌جایی کندوها گران‌تر است.
    2 ـ استفاده از شربت: در این روش زنبورداران در فصول بی‌گلی منطقه‌شان با دادن شربت آب شکر یا شیره انگور یا شیره خرما به زنبورهایشان، عسل تولید می‌کنند. اما نگران نشوید چون خداوند زنبورها را طوری آفریده که می‌توانند قند دوکربنی را در بدنشان به قند یک کربنی تبدیل کنند و طی این فرایند شیمیایی آن شربت را درون کیسه مخصوصشان به عسل تبدیل کنند. این نوع عسل را عسل غیرطبیعی می‌نامند و تقریبا همه خاصیت‌های عسل طبیعی را دارد و در ضمن برای بدن هم ضرر ندارد و نسبت به عسل صددرصد طبیعی هم ارزان‌تر است؛ البته اگر فروشنده و تولید‌کننده حرام و حلال سرشان بشود و نخواهند عسل غیرطبیعی را به عنوان عسل صددرصد طبیعی به خریدار قالب کنند.
    پس عسل‌های موجود در بازار را می‌توان به 3 نوع اصلی تقسیم کرد:
    عسل طبیعی: عسلی که زنبور با مکیدن شهد گل‌ها تولید می‌کند.
    عسل غیرطبیعی: عسلی که زنبور با مکیدن شربت آب شکر یا شیره میوه تولید کرده باشد.
    عسل تقلبی: عسلی که یک فرد متقلب از شیره قند، شیره ذرت یا با بعضی میوه‌ها بدون دخالت دادن زنبورها درست کرده باشد.
    استفاده از ظرف فلزی ممنوع عسل محصول فسادناپذیری است که خاصیت باکتری‌کشی دارد؛ پس فاسد نمی‌شود.
    نگهداری عسل حتی برای کوتاه‌مدت در دمای بالای 32 درجه سانتی‌گراد، رنگ، طعم و خاصیت آنزیم‌ها‌ی آن را تغییر می‌دهد.
    در ترکیب عسل مقدار زیادی اسید وجود دارد. برای همین اگر عسل‌تان را در ظروف فلزی نگه دارید، هم ظرفتان خرده می‌شود و هم رنگ، بو و طعم آن تغییر می‌کند، پس حتما عسل را در ظروف‌ شیشه‌ای یا پلاستیکی نگه دارید.
    رطوبت، دشمن عسل است. عسل را در جای مرطوب نگه ندارید، در ضمن قاشق خیس را در ظرف عسل فرو نبرید چون باعث رقیق و نامرغوب شدن آن می‌شود.
    عسل در دمای بالای 25 درجه سانتی‌گراد یا زیر 5 درجه سانتی‌گراد «شکرک»‌ می‌زند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شکرک‌زدن عسل به قسمت عسل تقلبی مراجعه کنید.
    وجود ذرات خارجی مثل گرد و غبار، ذرات موم و... در عسل باعث تسریع عمل شکرک زدن آن می‌شود.
    اگر عسل‌تان شکرک زد، نگران نباشید. شما می‌توانید به راحتی و با قراردادن شیشه عسل درون یک ظرف آب‌‌جوش آن را حرارت دهید و به حالت اولش برگردانید.
    اما اگر یک ماه بعد دیدید که دوباره همان عسل شکرک زده ـ به خاطر متبلور شدن دانه‌‌های شکر ـ به راحتی نمی‌توانید با انجام کار دفعه قبل آن را به حالت مایع درآورید.
    عسل‌های پاستوریزه که در حرارت بالا جوشیده و به صورت صنعتی بسته‌بندی می‌شوند، اصلا شکرک نمی‌زنند و رسوب هم نمی‌کنند.
    در عوض به علت حرارت زیاد، بسیاری از خواص آن کم می‌شود؛ یعنی درصدی از اسیدهای آمینه، دیاستاز مثبت و بعضی ویتامین‌های عسل از بین می‌رود.
    عسل از سالم‌ترین خوراکی‌هاست، به شرطی که از اول سالم به عمل آمده باشد چون در بعضی مناطق زنبورها از گل گیاهان سمی شهد می‌مکند یا از شهد گیاهانی که سمپاشی شده‌اند، استفاده می‌کنند که نتیجه آن تولید عسل نامرغوب یا حتی سمی است.
    حواستان باشد عسلی که بوییدن آن شما را به عطسه بیندازد، خوردنش مستی و سکر بیاورد یا چشیدنش گلو را بسوزاند، عسل نامرغوبی است که باید از خوردنش پرهیز کرد.
    عسل تقلبی
    عسل آن‌قدر طرفدار دارد که بعضی آدم‌های سودجو و متقلب برای بیشتر پول به جیب زدن به فکر تولید عسل تقلبی بیفتند. این افراد گاهی از شیره قند یا شیره ذرت و... عسل تقلبی درست می‌کنند و به نام عسل طبیعی می‌فروشند.
    گاهی هم ممکن است زنبوردار یا فروشنده‌ای بخواهد یک عسل غیرطبیعی (دادن آب شکر به زنبور) را به عنوان عسل طبیعی به خلق‌الله قالب کند. خب، حالا چطور می‌شود عسل طبیعی را از عسل غیرطبیعی یا تقلبی تشخیص داد؟
    اساتید رشته زنبورداری و عسل برای این شناسایی از روش‌های آزمایشگاهی استفاده می‌کنند اما مردم عادی هم با استفاده از روش‌های ساده تجربی می‌توانند نوع طبیعی را از غیرطبیعی یا تقلبی تشخیص دهند.
    این روش‌های عبارتند از؛
    1 - ریختن عسل در آب سرد: اگر مقداری عسل طبیعی را در یک لیوان آب سرد بریزید، می‌بینید که عسل کاملا حالت چسبندگی خود را حفظ می‌کند و خیلی سخت و دیر در آب سرد حل می‌شود اما عسل تقلبی سریع در آب حل می‌شود.
    2 - رس شدن عسل: رس شدن به معنای رسوب کردن و کدر شدن عسل است. عسل طبیعی به دلیل داشتن دیاستاز بعد از مدتی ته‌نشین می‌شود و شکرک می‌زند؛ یعنی ذرات قند عسل متبلور می‌شود و عسل مانند روغن نباتی سفت می‌شود.
    خوردن این نوع عسل از نظر اطبا و کارشناسان نه تنها ضرر ندارد که خیلی هم مفید است اما بیشتر مردم اگر عسل‌شان به این حالت دربیاید، فکر می‌کنند خراب شده و دیگر از آن استفاده نمی‌کنند. اما عسل‌های غیرطبیعی به دلیل نداشتن دیاستاز نه شکرک می‌زنند و نه ته‌نشین می‌شوند. در ضمن یادتان باشد که عسل‌های پاستوریزه و حرارت دیده ـ که کم‌خاصیت شده ـ هم شکرک نمی‌زنند.
    سایر محصولات زنبورعسل
    اصولا زنبور عسل 2 نوع محصول تولید می‌کند؛ نوعی که خارج کندو تولید می‌شود و نوعی که داخل کندو تولید می‌شود. محصولات تولیدی زنبورعسل در خارج کندو شامل «عسل»، «عسلک»، «بره موم» و «گرده گل» می‌شود و محصولات تولیدی داخل کندو نیز شامل «موم»، «زهر» و «ژله رویال» می‌شود.
    عسلک: زنبورها شیره‌های شیرین روی برگ بعضی درختان ـ که به وسیله شپشک‌ها تولید می‌شود ـ را می‌مکند و همان مراحل تولید عسل را روی آن انجام می‌دهند. به این شهد غلیظ شده ـ که شباهت زیادی به عسل دارد ـ عسلک می‌گویند. خواص عسلک کمتر از عسل است ولی مصرف‌کننده قادر به تشخیص عسل از عسلک نیست.
    بره موم: مخلوطی است از صمغ چندین درخت مانند نارون، تبریزی، شاه بلوط و... که به پای زنبور می‌چسبد بره موم اثر میکروب‌کشی دارد که در ساخت کندو به کار زنبورها می‌آید. پزشکان، بره موم را از قوی‌ترین آنتی‌بیوتیک‌ها می‌دانند و از آن استفاده دارویی می‌کنند و در ضمن «زهر» زنبورعسل هم برای انسان خاصیت ساختن «پادزهر» را دارد.
    ژله رویال: ماده‌ای است که از غده مغزی زنبوران کارگر ترشح می‌شود و به کار تغذیه زنبورهای نوزاد می‌آید. نوع خاصی از این ژله ـ که ژله شاهانه نام دارد ـ غذای مخصوص ملکه است. این ژله از انواع قندها و چربی‌ها تشکیل شده که خاصیت‌های دارویی زیادی دارد البته هرکیلوی آن قیمتی حدود یک میلیون و 200 هزار تومان دارد.

    0 Not allowed!

  11. Top | #20


    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    عنوان کاربر
    عضو جديد قمیا
    شماره عضویت
    2302
    نوشته ها
    8
    آمار لایـک
    دریـافت شده 0
    اهـدا شده 0
    یاد شده
    0 پست
    تگ شده
    0 موضوع
    نقل قول
    0 پست
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض پاسخ : عسل خوب کجا دارند

    کد خبر: ۱۰۳۳۱۶
    تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۶

    بـازار مناسب عسل ، سبب سودجویی عده ای در عـرضه عسل تقلبی شده است .

    دکتر اورنگ عیوض زاده ، متخصص تغذیه گفت : مصرف عسل تقلبی یا غیرطبیعی که از شربت قند یا شکر تهیه می شود ، به علت داشتن قند مصنوعی برای سلامتی افراد بویژه دیابتی ها مضر است .

    مدیر عامل کارخانه بسته بندی عسل در طالقان گفت: عمل کریستاله شدن یا شکرک زدن عسل نشانه خالص بودن آن است.

    عباسی افزود: عسل طبیعی در دمای کمتر از منهای پنج و بیش از 25 درجه سانتیگراد شکرک هایی به شکل روغن نباتی جامد می زند.

    فتاح پور از زنبورداران وفروشندگان عسل در هشتگرد گفت : اگر یک قاشق عسل را در آب سرد هم بزنیم ،چنانچه حل شد عسل تقلبی و در غیر اینصورت نشانه خالص بودن عسل است.

    عسل ماده غذایی با ارزش است که به سبب داشتن خواص درمانی ،از دیرباز مورد توجه بشر بوده است.

    عسل حاوی انواع ویتامین ها همچون ویتامین AوC, K, B2, B4 ,B6،پروتئین،املاح و آنزیم هاست .

    این ماده غذایی در درمان بسیاری از امراض مانند ناراحتی های پوستی از قبیل زخمها و سوختگی ها و بیماری های دستگاه تنفسی و عفونت های ناحیه حلق مفید است.

    رسول اکبریان فروشنده عسل در طالقان گفت/ رنگ عسل بسته به گیاهی که زنبور از شهد آن تغذیه می کند ، است .

    بطور مثال عسل آویشن تیره و عسل گشنیز شفاف و بیرنگ است .

    50 درصد عسل تولید شده در ساوجبلاغ را عسل آویشن تشکیل می دهد.

    در این شهرستان بویژه ارتفاعات طالقان ،سالیانه 100 تن عسل از 13 هزار و 800 کلنی زنبور عسل برداشت می شود.

    رئیس دانشگاه علمی کاربردی صنعت غذای ساوجبلاغ با بیان اینکه تنها روش قطعی برای تشخیص عسل خالص و مصنوعی سنجش میزان ساکاروز موجود عسل در آزمایشگاه است ، گفت : میزان ساکاروز در عسل مصنوعی بیش از چهار درصد است.

    بهترین شرایط برای نگهداری عسل ،جای خشک و دمای بین 5 تا 25 درجه سانتی گراد است.

    عسل را در ظروف شیشه ای و پلاستیکی نگهدارید ، نگهداری عسل در ظروف فلزی سبب عوض شدن طعم و مزه عسل در مدت زمان کوتاهی می شود.

    0 Not allowed!

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. چرا بچه ها کمبود آهن دارند؟
    توسط مهندس در انجمن مقالات عمومی پزشکی
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 10-26-2012, 01:10 AM
  2. خانم‌ها چه خودرویی دوست دارند
    توسط AmiR در انجمن خودرو
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 04-11-2012, 06:37 PM
  3. چه کشورهايي بيشترين تعطيلات را دارند؟
    توسط saridarkhast در انجمن دانستنیها
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 01-19-2012, 08:43 AM
  4. فقط طرفدار های رهبر حق دارند بیان تو
    توسط sampadi در انجمن کلوب ازدواج قم
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 01-14-2012, 04:41 PM
  5. قرآن‌های چاپ چین غلط دارند؟
    توسط alireza در انجمن مذهبي
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 08-28-2011, 08:59 PM

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 1

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •